MANGE FORSKELLIGE PRODUKTER TIL DIN TRÆNING FRA BL.A. BODYLAB OG NUTRAMINO

Bodylab er markedsledende i udvikling og produktion af proteinrige kosttilskud. Uanset målet med din træning, er Bodylabs produkter et naturligt supplement der sikrer dig maksimale resultater.

Bodylab Proteinbar Crispy Chocolate Brownie (64 g)

Nutramino Proteinbar Crispy Chocolate Brownie har en kerne af protein med chokoladesmag dækket med knasende sprød coating af luftige crisps baseret på puffede sojabønner blandet med lækker blød karamel. Baren giver dig intet mindre en 20 g protein, og hele sommeren kan denne og alle de andre barer af købes for 15 kr./stk, eller to for 25 kr.

Bodylab Bodymin

Bodymin er en alsidig og velafbalanceret multivitamin. Bodymin har ekstra B6, Magnesium og Zink. Bodymin vedligeholder et normalt testosteronniveau i blodet, giver en normal muskelfunktion og mindsker træthed og udmattelse. Herudover bidrager Bodymin til at vedligeholde immunsystemets normale funktioner, både under og efter træning. Fast pris på 109 kr. 

Bodylab Pancake & Waffle Mix

Lav sprøde og lune vafler eller pandekager på få minutter. Bodylabs protein pandekager har et lavt sukker indhold og hele 33% kvalitetsprotein. Det eneste du skal tilsætte i blandingen er vand. Bodylabs pandekagemix fås i følgende smagsvarianter: Cookies & Cream, Banana Coconut, White Chocolate, Chocolate Chip, Classic og White Chocolate Raspberry. Fast pris på 89 kr./ per pose.

Bodylab Weight Gainer (1,5 kg)

Weight Gainer indeholder kulhydrater - både langsomt og hurtigt optagelige, samt protein. Weight Gainer henvender sig derfor mest til dig der ønsker at opbygge muskelmasse, men har svært ved at skabe et kalorieoverskud gennem almindelig kost. Weight Gainer er også en rigtig god drik efter træning, da kroppen tilføres både kulhydrat og protein. Fast pris på 139 kr.

Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk, via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Bodylab Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Bodylab Whey 100 (1 kg)

Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk, via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Bodylab Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Bodylab BCAA

Den nye og forbedrede BCAA er lavet i den ideelle BCAA 2:1:1 ratio, der sikrer dig den bedste og mest optimale aminosyrefordeling.Vælg i mellem fantastiske smagsvarianter der grænser sig lige fra syrlige friske æbler, til sødmefuld tropisk ananas. En enkelt bøtte på 300 gram indeholder hele 60 serveringer og er derfor langt mere koncentreret end konkurrerende danske produkter – du skal blot tilsætte 5 gram pulver til 3 deciliter iskold vand og så har du den perfekte BCAA shake – perfekt før, under og efter træning.

Bodylab Preworkout

Du får altså et et "alt-i-en produkt" med Bodylab's nye Pre Workout. Vi anbefaler Bodylab's Pre Workout til alle former for fysisk aktivitet hvor du virkeligt har behov for at give den alt du har. Det kan være i forbindelse med en ekstra hård omgang træning, en ny personlig rekord eller naturligvis blor hvis du mangler motivationen inden en hård træning. En bøtte kan købes for den faste pris på 139 kr. 

 

 

 

Bodylab Carbs

Bemærk: Ny smart og fleksibel emballage.

Energidrik med det hurtigt optagelige maltodextrin som primær kulhydratkilde. Maltodextriner optages hurtigt og problemfrit, og giver masser af energi til kroppen.

Bodylab Carbs rystes let sammen med vand og indtages før, under eller efter fysisk aktivitet.

 

Efter træning bør Bodylab Carbs indtages sammen med hurtigt optagelige proteiner, (fx Bodylab Whey) for at sikre optimal restitution og genopbygning af dine muskler.

 

 

 

 

Bodylab Peanutbutter

Efter massiv efterspørgsel, er den nu endelig på lager; vores lækre peanut butter! Glæd dig til to fantastiske varianter, en Super Smooth og en Ultra Crunch! Super Smooth er den helt klassiske bløde og cremede variant, hvor Ultra Crunch er tilsat store, knasende chunks af ristede peanuts.

Vores peanut butter fremstilles helt uden tilsat sukker, uden tilsat salt og er naturligvis både fri for palmeolie og rapsolie. Du får altså et 100 % naturligt og rent produkt, fremstillet udelukkende af udvalgte højkvalitets, tørristede peanuts.

Vores Chocolate Crunch er tilsat 10 % ægte belgisk Callebaut chokolade som giver en perfekt og crunchy chokoladesmag

 

 

 

 

 

 

Nutramino Protein Lean Shake

Denne lækre proteinshake indeholder 25 g protein, et lavt sukkerindhold og intet fedt!

 

 

 

 

 

 

Bodylab Kreatin

Ved indtagelse af kreatin pulver øges musklernes indhold af kreatinfosfat, hvilket øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning - fx hård styrketræning/bodybuilding. En bøtte kreatin kan købes fast til 99 kr.

 

 

 

 

 

Nutramino Nutra-Go Wafer

Nutra-Go Waferen fås i flere forskellige smagsvarianter og er den ultimative sprøde proteinvaffel med et proteinindhold på 20%. Så hvis en lækker snack med et højt indhold af protein og et lavt indhold af sukker lyder som noget for dig - så prøv en Nutra-Go Wafer!

 

 

 

 

 

Find ud af alle fordelene ved Shape Fitness og Motion først

TOP