Find ud af alle fordelene ved Shape Fitness og Motion først

MANGE FORSKELLIGE PRODUKTER TIL DIN TRÆNING FRA BL.A. BODYLAB 

Bodylab er markedsledende i udvikling og produktion af proteinrige kosttilskud. Uanset målet med din træning, er Bodylabs produkter et naturligt supplement der sikrer dig maksimale resultater.

Bodylab Weight Gainer (1,5 kg) - 219 kr.

Weight Gainer indeholder kulhydrater - både langsomt og hurtigt optagelige, samt protein. Weight Gainer henvender sig derfor mest til dig der ønsker at opbygge muskelmasse, men har svært ved at skabe et kalorieoverskud gennem almindelig kost. Weight Gainer er også en rigtig god drik efter træning, da kroppen tilføres både kulhydrat og protein.

Bodylab Whey 100 (1 kg) - 229 kr.

Bodylab Whey 100 er et dansk produceret proteinpulver udvundet af komælk via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er kendt for sin alsidige aminosyreprofil, hvilket giver produktet en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Bodylab BCAA pulver - 169 kr.

Bodylab BCAA™ er et af de mest benyttede kosttilskud blandt sportsudøvere. Bodylab BCAA™ er lavet i den ideelle 2:1:1 ratio. En enkelt bøtte på 300 gram indeholder hele 60 serveringer og er derfor langt mere koncentreret end konkurrerende danske produkter – du skal blot tilsætte 5 g pulver til 3 dl iskold vand, og så har du den perfekte Bodylab BCAA™-shake – perfekt før, under og efter træning.

Bodylab EAA pulver - 169 kr.

Fordelen ved at indtage Bodylab EAA™ i stedet for rent protein er, at kroppen ikke først skal nedbryde proteinet, inden dine muskler kan optage aminosyrerne. Nogle aminosyrer producerer kroppen selv, mens andre skal tilføres gennem kosten – de kaldes essentielle aminosyrer, og det er dem, du finder i Bodylab EAA™. EAA indeholder alle ni essentielle aminosyrer. En bøtte Bodylab EAA™ indeholder 300 g (50 serveringer). Blandingsforhold: 2 scoops (6 g) til 250-350 ml vand.

Bodylab Pre-Workout - 159 kr.

Med Bodylabs Pre Workout får du et "alt i et"-produkt, der kan hjælpe dig med at booste din performance på dage, hvor du virkelig har behov for at give den alt, hvad du har – det kan være i forbindelse med en ekstra hård omgang træning, en ny personlig rekord, eller naturligvis blot hvis du mangler motivationen inden ugens sidste træningspas.En bøtte Bodylab EAA™ indeholder 300 g (50 serveringer). Blandingsforhold: 2 scoops (6 g) til 250-350 ml vand.

Vegan blend vanilla protein powder - 139 kr.

Vegan blend er vegansk proteinpulver. Hvor vi tidligere brugte en blanding af ærteprotein, risprotein og havreprotein, bruger vi i dag ærteprotein, mandelprotein og hampeprotein.Blandingen indeholder nemlig alle de essentielle aminosyrer, som er vigtige for muskelopbygning. Derudover er proteinindholdet hævet fra 62 % til 68 %. Og så er der smagen. Vi har testet en lang række forskellige proteinkilder for at finde dem, der smager bedst og har den bedste mundfølelse. Vi valgte mandelprotein, fordi det giver en let aroma af ristede mandler, mens ærteprotein har en mere neutral smag, som ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Vegan Protein Blend er ekstra fiberrig, og der er selvfølgelig ikke tilsat sukker. Vi siger ikke, alle skal være veganere, men hvis du spørger os, er Bodylab Vegan Blend et ret naturligt valg. Produktet kommer i 2 forskellige varianter: Vanilla og Chokolade.

Bodyworld Shaker - 30 Kr

Stilfuld og praktisk gennemsigtig shaker med Challenge Yourself-indskriften og BodyWorld-logoet. Shakeren er ergonomisk formet og ligger perfekt i hånden. Lågene er skruet ned og tæt forseglet for at forhindre lækager. Shakeren har en praktisk skala i milliliter (ml) og ounces (oz). Den er lavet af højkvalitets polypropylen PP, som er sikker og garanterer en god modstand af shakeren.

Vitamin D3 (110 stk.) - 79 kr

D-vitamin er et livsvigtigt vitamin, som kroppen har brug for hver dag. Kroppen anvender D-vitamin dagligt i en lang række vigtige processer. Det er veldokumenteret, at D-vitamin bidrager til at opretholde en normal knoglestruktur, sunde tænder, normal muskelfunktion og immunsystemets normale funktion. D-vitamin tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer. Det indebærer, at D-vitamin har brug for en vis mængde fedt for at blive optaget korrekt i kroppen. Sørg for altid at tage den daglige kapsel sammen med et måltid, så du opnår den bedst mulige optagelse.

Bodylab Creatine (300g) - 159 kr

Kreatin er et af de mest studerede kosttilskud på markedet, og forskningen er meget entydig: Når du træner med et højere kreatinniveau i kroppen, forbedres musklernes præstationsevne ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning – f.eks. hård styrketræning, bodybuilding eller crossfit.

Bodylab Bodymin - 149 kr.

Bodymin er en alsidig og velafbalanceret multivitamin. Bodymin har ekstra B6, Magnesium og Zink. Bodymin vedligeholder et normalt testosteronniveau i blodet, giver en normal muskelfunktion og mindsker træthed og udmattelse. Herudover bidrager Bodymin til at vedligeholde immunsystemets normale funktioner, både under og efter træning.

Smart protein BCAA peach - 169 kr

BCAA™ er et af de mest benyttede kosttilskud blandt sportsudøvere. En enkelt bøtte på 350 gram indeholder hele 60 serveringer.

Bodylab Casein (750g) - 229 kr.

Slow Release Protein Formula fra Bodylab Nutrition er et langsomt optageligt proteinprodukt udvundet af skummetmælk. Proteinet, som findes i Bodylab Slow Release Protein Formula, er et udenatureret mælkeproteinkoncentrat, som indeholder micellar kasein (ikke at forveksle med acid kasein eller kasseinater) og valleprotein i samme forhold som det, der findes i skummetmælk: 80 % micellar kasein og 20 % valleprotein. Med en biologisk værdi på 78 tilfører Slow Release Protein Formula fra Bodylab Nutrition din krop protein af, ernæringsmæssigt, meget høj kvalitet.

Magnesium Bodylab - 79 kr

Magnesium er vigtigt for alle celler i kroppen og har en stor betydning for vores centralnervesystem. Især hvis du dyrker sport eller træner meget, vil du have gavn af magnesium, da det bl.a. bidrager til, at muskler og knogler holder sig sunde. Samtidig bidrager magnesium til normal energiomsætning og opretholdelse af elektrolytbalancen, så hvis du har brug for at yde fysisk og bevare energien, må du ikke gå ned på magnesium. Sidst, men ikke mindst, er magnesium vigtigt, hvis du vil undgå træthed og udmattelse. Går du og føler dig lidt flad, er det derfor meget muligt, at du mangler magnesium.

Bodylab Omega 3 (fish oil 120stk) - 89 kr

De livsvigtige omega 3-fedtsyrer bidrager bl.a. til normal hjertefunktion og hjernefunktion, så betegnelsen ’essentielle fedtsyrer’ passer ret godt. Fede fisk som laks og makrel rummer masser af omega 3, og hvis du spiser fisk to til tre gange om ugen, er du ganske godt dækket ind. Men spiser du så meget fisk på en uge? Så har Bodylab udviklet et omega 3-tilskud med 100 % ren fiskeolie! Med kun tre kapsler om dagen får du hele 990 mg EPA og 660 mg DHA, som sammen med den koncentrerede fiskeolie sikrer dig den bedste og mest optimale tilførsel af omega 3.

Smart protein plant protein - 139 kr

DEXTRO ENERGY SMART PROTEIN er et proteinrigt pulver med vaniljesmag. Dette proteinpulver består af en kombination af udvalgte plante proteiner såsom ærter, ris,solsikke- og græskakerner. Dette giver produktet 100% vegansk aminosyreprofil, da konvetionelle veganske proteinpulvere ofte smager bittert. DEXTRO ENERGY har koordineret sine råvarer, så planteproteinet ikke kun smager lækkert, men også er behageligt cremet. Du får essentielle aminosyre (inklusive leucin, isoleucin og valin), som din krop ikke selv kan producere og derfor skal få fra mad. Produktet er desuden ikke tilsat sukker, og der er ikke tilsat unødvendige tilsætningstoffer. Opløs 30 g pulver i 300 ml koldt vand i en shaker, og hjælp din krop med at fremme helingprocessen og genereringen af musklemasse. Produktet sælges i 2 forskellige varianter: Vanilla og Chocolate Nut.

Vitamin C Bodylab - 79 kr

C-vitamin er et af de vigtigste vitaminer for kroppen – det er i hvert fald et af de vitaminer med flest dokumenterede virkninger. Vi mennesker er, modsat mange dyr i naturen, ikke i stand til at danne C-vitamin i kroppen, så derfor er det alfa og omega, at vi får C-vitamin tilført gennem kosten og eventuelt som et tilskud.Der er enormt mange gode grunde til at tage C-vitamin. C-vitamin bidrager f.eks. til et velfungerende immunsystem under og efter hård fysisk træning. Derudover er stofskiftet afhængigt af C-vitamin for at fungere optimalt, ligesom din hud får bedre betingelser for at danne kollagen og dermed holde sig sund og smidig.

Vitamin D Bodylab - 69 kr

Vi kan alle bruge lidt ekstra solskin – ikke mindst fordi solens stråler er fyldt med D-vitamin. D-vitamin spiller nemlig en vigtig rolle for en lang række kropsfunktioner. Vi får størstedelen af vores D-vitamin fra solen, men da vi i Norden ikke har helt så mange solskinstimer som i andre dele af verden, er det utrolig vigtigt at få masser af D-vitamin gennem kosten. Fed fisk er en af de bedste kilder til D-vitamin, mens æg, fedtstoffer og kød også har et godt D-vitaminindhold. Men hvorfor er D-vitamin så vigtigt, spørger du måske? Tja, D-vitamin er faktisk altafgørende for dit fysiske velbefindende. Det vedligeholder bl.a. dit immunforsvar, holder dine knogler stærke og er samtidig vigtigt for, at dine muskler fungerer optimalt. Det er med andre ord en rigtig god idé at supplere kosten med ekstra D-vitamin, hvis du træner meget.

Hydro Tabs Bodylab - 39 kr

Med Pure Power Hydro Tabs kan du nemt og bekvemt blande din egen sportsdrik. Hver tablet indeholder, foruden 75 mg ren koffein, også en kombination af vitaminer og mineraler (elektrolytter) som sikrer at din sportsdrik har en rehydrerende effekt. Tabletterne opløses nemt i vand og giver desuden en frisk smag af frugt.

Vitamin B12 Bodylab - 79 kr

B12 er det største og mest komplekse af alle B-vitaminerne. Derfor er det måske heller ikke overraskende, at det har enormt mange funktioner i kroppen. B12 er bl.a. med til at opretholde et velfungerende immunforsvar og et normalt stofskifte, og samtidig hjælper det kroppen med at danne DNA og røde blodlegemer. Hvis ikke vi har nok røde blodlegemer i blodet, resulterer det typisk i træthed og udmattelse.Som flere andre vitaminer kan kroppen ikke selv danne B12, så derfor er det essentielt, at vi indtager det gennem kosten eller som et kosttilskud. B12 findes i animalske fødevarer som æg, fisk, kød, fjerkræ og mejeriprodukter, så hvis du er veganer, er det en rigtig god idé at tage B12 som kosttilskud.

Bodylab Proteinbarer - 1 stk 18 kr.(kun via. automaten) 1ks. 200 kr. 2 ks. 380 kr. (kan blandes,begrænset parti)

To varianter: Cashew & Caramel og Ultimate Chocolate. Cashew & Caramel har en kerne af blød karamelmasse med puffede riscrisps og et touch af havsalt. Hvis ikke dine tænder allerede er løbet i vand, vil vaniljecremen, cashewnødderne og den belgiske chokolade sikkert gøre tricket. Ultimate Chocolate har en kerne af mørk chokolademasse med puffede kakaocrisps, hvid chokoladecreme på toppen og, ja, du har gættet det: chokoladeovertræk.

Bodylab Chocolate Banana Proteinbarer - 1 stk 18 kr.(kun via. automaten) 1 ks. 200 kr. 2 ks. 380 kr. (kan blandes, begrænset parti)

Du har set den før. Det tror du i hvert fald. Men der er en ny banan i byen, og den er slet ikke som den gamle Chocolate Banana. Det hele starter med en blanding af lys og mørk chokolade, der smelter på tungen, lige så snart du tager den første bid. Dine tænder glider herefter ned igennem et tykt lag af lækker, cremet karamel. Mmm… Det er så blødt, at du næsten ikke opdager, du nu er nået ind til den saftige kerne af fluffy bananfyld.

Bodylab og Barebells White Choco Cookie og Caramel Choco Proteinbarer - 1 stk 18 kr.(kun via. automaten) 1 ks. 200 kr. 2 ks. 380 kr. (kan blandes, begrænset parti)

To forskellige varianter:

White Choco cookie: Hvid chokolade, vanilje og knuste chokoladecookies. Smooth og knasende på samme tid. Helt ærligt, hvem kan stå for det? White Choco Cookie har en kerne af blød kakaomasse fyldt med mørke chokoladecrisps, fløjlsblød vaniljecreme med sprøde cookie chunks og et tykt lag hvid, cremet chokolade.

Caramel Choco: Skal den søde tand forkæles, så er Barebells Caramel Choco Soft Bar det perfekte valg. Dens silkebløde kerne bestående af cremet karamel fudge, kombineret med det knasende sprøde ydre af mælkechokolade, gør at den med garanti tilfredsstille enhver der trænger til noget sødt.

Asea Renu Advanced - (50 ml) 550 kr.

Forbedrer de synlige tegn på rynker og slap hud. Understøtter og afbalancerer hudens naturlige mikrobiom. Hjælper med at reducere følelsen af hudfølsomhed og forbedrer udseendet af sund hud. Hjælper med at reducere forekomsten af mørke pletter for en strålende hud.

Lifting Straps - 69 kr

Straps er et redskab der bidrager til stærkere grebsstyrke under styrketræning, og anvendes derfor typisk under trækøvelser hvor grebet kan svigte. BM Lifting Straps består af slidstærkt bomuld, mens et påsyet neoprenindlæg på indersiden giver en høj komfort til håndledet. Kommer som onesize, da endestykket føres gennem en løkke i modsatte side, og justerer således størrelsen til det enkeltes håndled.

Håndledsstøtte (2 stk) - 49 kr

Dette håndleds beskytter sæt er velegnet til alle former for sport med belastning på håndleddet. Dette sæt er perfekt hvis du mangler støtte i forbindelse med f.eks. bænkpress eller skulderpress og andre øvelser hvor håndleddet ofte er ude i sin yderposition. Håndleds beskytter sættet er holdbare og nemme at vaske og de er justerbare med to velcro lukninger. De har en blød, behagelig overflade indenvendigt og er nemme at tage på. De er onesize og prisen er for et sæt med 2 stk. i.

Wrist Wraps til vægtløftning (2 stk) - 99 kr

Disse wrist-wraps giver den perfekte stabilitet ved tunge løft Håndledsbind er en almindelig og populær genstand blandt både motionister og løftere. De giver støtte til håndleddet og gør det muligt for dem, der løfter vægte, at udføre bevægelser sikkert og med større selvtillid. Wrist wraps er med til at reducere risikoen for håndledsskader under løft og kan også bruges som hjælpemiddel i forbindelse med genoptræningsøvelser.

Massagepistol Pro+ - 495 kr

Uanset om du løber, træner hårdt i fitnesscenteret, er sportsatlet eller om du ønsker mere velvære i en aktiv hverdag, så Norgym Pro+ massagepistolen et godt valg. Den hjælper dig med muskel- eller ledsmerter, og sikre dig bedre restitution efter din træning, uanset intensiteten. Det øger blodgennemstrømningen og løsner op i ømme og spændte muskler. En øget blodgennemstrømning i dine muskler, sikre hurtigere restitution. Det betyder at du kan træne oftere, uden at overbelaste din krop. Mange fysioterapeuter og sportsudøvere begejstrede for at bruge en massagepistol. Den er dog ikke kun forbeholdt professionelle og atleter, den almindelige motionist vil også opleve gode resultater.

Asea Renu 28 - (90 ml) 350 kr.

RENU 28 er en creme specifikt udviklet til at støtte cellefornyelse i din hud på en nænsom og naturlig måde - hvilket giver en frisk, rivetaliseret hud i balance. RENU 28 bidrager til en masse ting og cremen fremmer blandt andet inflammations-processerne (muskel-sene skader, spændinger mv.), udglatter huden, øger hydreringen og ydermere kan denne også hæmme forekomsten af fine linjer og rynker. RENU 28 kan ligeledes købes hos os i Shape, og du får 90 ml for kun 350 kr. - det findes ikke billigere i Danmark!!

Barebell Protein Shake - 20 kr,-

Fem varianter: Chocolate, Rasberry, Strawberry, Banana og Vanilla. Barebell Protein Milkshake er en utrolig lækker, drikkeklar proteindrik som findes i forskellige smagsvarianter. Proteindrik er en utrolig nem og yderst velsmagende måde at få dækket sit proteinbehov på. Proteindrikkene skal ikke opbevares på køl før åbning og er derfor nemme at medbringe til træning, arbejde eller andet.

Nutramino Protein Wafer (alle varianter) - 1 stk. 15 kr. (kun via. automaten)

Nutramino Protein wafer er en lækker, simpel, sundere, proteinrig snack på farten. Den er høj på protein, lav på sukker, og med fibre, altså denne wafer er for alle, på hvilket som helst tidspunkt af dagen. Nutramino protein wafer, kommer i 3 lækre smagsvarianter: Chokolade, Hasselnød og Vanilje.

Bodylab Protein Shake - 20 kr (Kun via. automaten)

To varianter: Ultimate Chocolate og Vanilla Milkshake Bodylab Milkshake er en utrolig lækker, drikkeklar proteindrik som findes i forskellige smagsvarianter. Proteindrik er en utrolig nem og yderst velsmagende måde at få dækket sit proteinbehov på. Proteindrikkene skal ikke opbevares på køl før åbning og er derfor nemme at medbringe til træning, arbejde eller andet.

Fitnessnord Proteinbar - 10 kr (Kun via. automaten)

Fitnessnord Protein Bar har den idelle balance mellem protein og kulhydrater (1:2), med henblik på at opbygge muskelmasse. Med 25% protein giver baren både mæthed og den nødvendige energi, for at opnå dine mål. Fitnessnord Protein Bar indeholder 8 forskellige vitaminer, hvilket gør den et godt valg for dem, der ønsker at øge deres vitaminindtag. baren er glutenfri, en god kilde til fiber og fri for kunstige farvestoffer!

AK - 47 & Ragnarok Energy PWO Shot - 15 kr (Kun via. automaten)

Pre Workout shot skal drikkes 30 min før træning og er udviklet til at give ekstrem overskud og energi, så du får maksimalt udbytte af din træning. Pre Workout shot er et drikkeklar produkt og indeholder nøje udvalgte ingredienser, som giver dig det ultimative Pre Workout produkt i komprimeret form. Du får aminosyren l-arginin AKG, beta-alanin, vitamin B6 + B12 og et indhold af koffein på 400mg pr. 80ml. Koffein hjælper med at øge din koncentrationsevne og opmærksomhed. Derudover hjælper vitamin B6 + B12 med at mindske træthed og udmattelse og bidrager også til et normalt energistofskifte.

Refresh Energy Drinks (alle varianter) - 8 kr (Kun via. automaten)

Tre forskellige varianter: Sunny Lemon - Frisk og syrligcitron Fruity Tropical - Mango, passionsfrugt og ananas Strawberry/lime - Søde jordbær og frisk lime Du får tre fruity, boblende og sindssygt velsmagende energidrikke med koffein fra guaranàplanten og andre naturlige kilder, så du kan yde dit allerbedste hver gang. Vi har selvfølgelig holdt dem 100 % sukkerfri, men til gengæld fyldt dem med Bodylab EAA™, vitamin B6/B12 og naturlige smagsstoffer fra solmodne citrusfrugter, søde jordbær og et udvalg af eksotiske frugter.

Barebell Protein Shake - 20 kr,-

Fem varianter: Chocolate, Rasberry, Strawberry, Banana og Vanilla. Barebell Protein Milkshake er en utrolig lækker, drikkeklar proteindrik som findes i forskellige smagsvarianter. Proteindrik er en utrolig nem og yderst velsmagende måde at få dækket sit proteinbehov på. Proteindrikkene skal ikke opbevares på køl før åbning og er derfor nemme at medbringe til træning, arbejde eller andet.

Nutramino Protein Wafer (alle varianter) - 1 stk. 15 kr. (kun via. automaten)

Nutramino Protein wafer er en lækker, simpel, sundere, proteinrig snack på farten. Den er høj på protein, lav på sukker, og med fibre, altså denne wafer er for alle, på hvilket som helst tidspunkt af dagen. Nutramino protein wafer, kommer i 3 lækre smagsvarianter: Chokolade, Hasselnød og Vanilje.

Bodylab Protein Shake - 20 kr (Kun via. automaten)

To varianter: Ultimate Chocolate og Vanilla Milkshake Bodylab Milkshake er en utrolig lækker, drikkeklar proteindrik som findes i forskellige smagsvarianter. Proteindrik er en utrolig nem og yderst velsmagende måde at få dækket sit proteinbehov på. Proteindrikkene skal ikke opbevares på køl før åbning og er derfor nemme at medbringe til træning, arbejde eller andet.

Fitnessnord Proteinbar - 10 kr (Kun via. automaten)

Fitnessnord Protein Bar har den idelle balance mellem protein og kulhydrater (1:2), med henblik på at opbygge muskelmasse. Med 25% protein giver baren både mæthed og den nødvendige energi, for at opnå dine mål. Fitnessnord Protein Bar indeholder 8 forskellige vitaminer, hvilket gør den et godt valg for dem, der ønsker at øge deres vitaminindtag. baren er glutenfri, en god kilde til fiber og fri for kunstige farvestoffer!

AK - 47 & Ragnarok Energy PWO Shot - 15 kr (Kun via. automaten)

Pre Workout shot skal drikkes 30 min før træning og er udviklet til at give ekstrem overskud og energi, så du får maksimalt udbytte af din træning. Pre Workout shot er et drikkeklar produkt og indeholder nøje udvalgte ingredienser, som giver dig det ultimative Pre Workout produkt i komprimeret form. Du får aminosyren l-arginin AKG, beta-alanin, vitamin B6 + B12 og et indhold af koffein på 400mg pr. 80ml. Koffein hjælper med at øge din koncentrationsevne og opmærksomhed. Derudover hjælper vitamin B6 + B12 med at mindske træthed og udmattelse og bidrager også til et normalt energistofskifte.

Refresh Energy Drinks (alle varianter) - 8 kr (Kun via. automaten)

Tre forskellige varianter: Sunny Lemon - Frisk og syrligcitron Fruity Tropical - Mango, passionsfrugt og ananas Strawberry/lime - Søde jordbær og frisk lime Du får tre fruity, boblende og sindssygt velsmagende energidrikke med koffein fra guaranàplanten og andre naturlige kilder, så du kan yde dit allerbedste hver gang. Vi har selvfølgelig holdt dem 100 % sukkerfri, men til gengæld fyldt dem med Bodylab EAA™, vitamin B6/B12 og naturlige smagsstoffer fra solmodne citrusfrugter, søde jordbær og et udvalg af eksotiske frugter.
TOP